Siječanj 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Za igrače "Monsanta" je naš aktualni Ministar znanosti koji čak ni copy-paste tehnikom ne zna točno prepisati sa stranica Wikipedije jednostavno "mala beba". Kao što u Hrvatskoj na primjer HPS pčelarima daje lažne informacije dok istinite niti ne objavljuje, Monsanto tako u svijet plasira lažna izvješća koja su za pčelare i pčele još i pogubnija. Ako ne može kupiti znanstvena izvješća jednostavno kupi taj laboratorij zajedno sa svim znanstvenicima.

O tome da Monsanto kupuje sve laboratorije koji imaju imalo utjecaja na rezultate njegovih izvješća o lošem utjecaju na okoliš već smo pisali, koruptivne aktivnosti traju i dalje. U izvješću "Kupnja znanosti" otkriven je još jedan skandal: znanstvenici zaposleni i plaćeni od strane Monsanta, Dow-a i BASF-a izokretali su podatke ne bi li za njih profitabilno sredstvo koje služi za uništavanje korova bilo pošto poto odobreno na europskom tržištu. Industrija koja iz svog proračuna financira izvješća o glifosatima ista objavljuje sa temeljnim znanstvenim nedostacima namjerno ispravljajući rezultate ocjene studije na životinjama pritom radeći cijelu zbrku i namjernu konfuziju samo da bi utjecali na rezultat kršenja smjernica OECD-a za ocjenu studije na životinjama.

Ono što znamo i što je činjenica je: glifosat je vrlo vjerojatno kancerogen. Ubija sav biljni svijet osim onog genetski modificiranog u Monsantu. Uništava kompletan prehrambeni lanac pčela, leptira i ptica. Da stvar bude još i gora, upotrebom se širi svugdje, u vodi, tlu, krvi pa čak i u urinu.

Učinkovit način zaustavljanja uništavanja života na zemlji koji provode gore koruptivne spomenute firme je izbjegavanje kupnje njihovih po život opasnih proizvoda. Svi mi moramo pokazati da se lažna znanstvena izvješća upitnih znanstvenika mogu kupiti no ne i sama istina. U manje od šest tjedana, gotovo pola miljuna Europljana potpisalo je Inicijativu o zabrani glifosata. Pridružite se da taj broj naraste na milijun jer mi to možemo, a sve kako bi postigli zabranu korištenja unutar EU. 

Prošli tjedan su "procurili" su novi podaci Monsantove email prepiske čiji su sadržaji jednostavno šokantni ali slične stvari smo o njima već objavljivali tako da je ovo samo još jedna potvrda već napisanog o ovoj i sličnim firmama: William Heydens predložio je da tvrtka plasira izvješće u obranu glifosata kako se ne bi saznalo da uzrokuje rak. Mosanto će dodatno prilagoditi cijenu samo da se ne spominje u tom kontekstu.

Propisi EU odredili su da se zabrane kancerogene tvari poput glifosata, a manjkavim i lažnim izvješćima uz korupciju unutar vladajućih struktura to se do sada uvijek izokretalo. Prosljedite ovu vijest kako bi se ova istina proširila diljem Europe.

Zajedno smo započeli naš europski put inicijative za zabranu glifosata istovremeno u cijeloj Europi. Skupovi su bili u Londonu, Bruxellesu, Parizu, Madridu, Rimu, Berlinu i Beču. Samo zajedno prikuplueno je pola miljuna potpisa iz svih zemalja članica EU-a, a taj se pokret širi i jača iz dana u dan. I vi možete sudjelovati u ovoj borbi, borbi protiv uništavanja prirode.

Reference:

  1. Buying Science https://www.global2000.at/gekaufte-wissenschaft
  2. http://www.oecd.org/chemicalsafety/testing/41362977.pdf 
  3. Buying Science https://www.global2000.at/gekaufte-wissenschaft
  4. A European Citizens’ Initiative is a special way that ordinary European citizens like us can demand the European Commission investigates whether there should be a change in the law in Europe. It is different to a regular petition because this tool legally obliges the European Commission to consider and investigate our demands as citizens. So it gives us more bargaining power.
  5. http://www.npr.org/sections/thesalt/2017/03/15/520250505/emails-reveal-monsantos-tactics-to-defend-glyphosate-against-cancer-fears
  6.  https://usrtk.org/pesticides/mdl-monsanto-glyphosate-cancer-case-key-documents-analysis

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme